Diensten

 

Glasbewassing

 

* Traditionele glasbewassing

Schone ramen en kozijnen geven een goede uitstraling en zijn noodzakelijk voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. 

Traditionele glasbewassing houdt in dat er op ouderwetse wijze gewassen wordt met behulp van de ladder, inwasser, wisser en doek. Zo worden de ramen gewassen tot en met de 1e verdieping.  

Goede glasbewassing zorgt voor een langere levensduur van uw glas en omlijsting. Door het juiste onderhoud zult u minder snel voor prijzige onkosten komen te staan.

Door de invoering van ARBO-wetsregelgeving zijn de lengtes van de te gebruiken ladders beperkt tot 10 meter.  

 

* Osmose glasbewassing

Met osmose glasbewassing kan toch de gewenste hoogte bereikt worden. Hiermee wordt gebruik gemaakt van een speciale uitschuifbare telescoopsteel in diverse lengtes. Deze steel is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het osmose water op de ramen en kozijnen sproeit. De zachte borstel verwijdert het vuil en door het naspoelen met het osmose water droogt het streeploos en vlekkenloos schoon op.

Wat is nu osmosewater? Osmosewater is puur water, zonder chemicaliën en mineralen.
Hierdoor blijft er geen kalk of andere aanslag op de ruiten achter en drogen de ruiten streeploos schoon op.  
Omdat er op deze wijze geen schoonmaakmiddelen worden gebruikt, werkt het zeer milieuvriendelijk.
De kwaliteit van dit systeem is bij de eerste ramenwasbeurt 90% en bij herhaling van wasbeurten is dit 100%.

De eerste keer kan het voorkomen dat u kleine witte vlekken ziet. Dit zijn de vuil- en zeepresten uit de poriën van de ramen en kozijnen. De zeepresten komen voort uit de olie die in de meeste schoonmaakmiddelen aanwezig zijn.

Glasbewassing met osmose water werkt het beste met een frequentie van minimaal 4x per jaar.

 

* Zonnepanelen reinigen

Met zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energiekosten. Voor een zo hoog mogelijk rendement van de zonnepanelen moeten deze zoveel mogelijk licht kunnen opvangen. Ondanks het feit dat het glas van zonnepanelen redelijk zelfreinigend is, zal zich na verloop van tijd toch vuil vastzetten door luchtverontreiniging, fijnstof, stuifmeel, zand, vogelpoep, bladeren enz. Hoe snel uw zonnepanelen vies worden, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie en opstelling van de panelen. Periodiek onderhoud wordt daarom dus geadviseerd.

Regelmatige reiniging van de zonnepanelen verzekert u van de meest effectieve werking van de stroomopslag en een maximaal rendement en het verlengt de duurzaamheid van uw zonnepanelen. Uiteraard maakt Telewash Service Bergeijk uitsluitend gebruik van materialen die de zonnepanelen niet beschadigen. Zo worden optimaal functionerende zonnepanelen gewaarborgd.

Telewash Service Bergeijk beschikt hiervoor over professionele gereedschappen en technieken.

 

* Gevelbeplating reinigen

Het verwijderen van vuil en aanslag van de buitengevelbeplating van uw woning of bedrijfspand is een relatief goedkope manier om de buitenkant van uw woning er weer als nieuw te laten uitzien. Denk hierbij aan de trespa afwerking van uw dakgoot, overkapping of dakkapel, maar ook de sandwichpanelen of roldeuren aan de buitenzijde van uw bedrijfspand. Het reinigen van de gevelbeplating draagt bij aan de duurzaamheid en optimaliseert de uitstraling en verkoopwaarde van uw pand. 

Telewash Service Bergeijk beschikt over professionele gereedschappen en technieken en kan zo ook de plaatsen bereiken waar u zelf niet bij kunt komen.

 

* Dakgoot reinigen

Een dakgoot schoonmaken is een vervelende, gevaarlijke klus die jaarlijks herhaald moet worden. Het is zaak verstopte dakgoten tijdig te verhelpen. Veel mensen vergeten dit of slaan het over, maar dit veroorzaakt sneller schade dan u denkt.                                                                                                   

Een dakgoot kan op den duur flink wat vuil verzamelen: takjes, vallende bladeren, opwaaiend plastic en andere viezigheid, mos, vogelpoep, het afval van dakpannen, vogelnesten en al dit soort materialen kunnen in de dakgoot achterblijven.                                                                                         

Vooral in het najaar komt daar veel extra groenafval bij. Zorg er voor dat de dakgoten jaarlijks gecontroleerd worden.
U kunt deze klus gerust overlaten aan Telewash Service Bergeijk!  

Tijdens het schoonmaken van de goten worden deze ook voor u gecontroleerd op lekkage of schade.                                                                                                                                       

Al het vuil wordt meegenomen en milieuvriendelijk afgevoerd.

 

* Rolluik reinigen

Rolluiken bieden veel voordelen zoals isolatie, verduistering, veiligheid en zonwering.
Door weersinvloeden worden rolluiken vies; zowel de binnen- als buitenkant.

Omdat rolluiken vaak vochtig worden opgedraaid, ontstaat er zwarte schimmel in de kap van de rolluiken.
Deze schimmels slaan op den duur over op de lamellen van een rolluik. 

Een schoon rolluik geeft een verzorgde uitstraling. Laat uw opbouwrolluiken daarom aan de binnenzijde en de buitenzijde reinigen door Telewash Service Bergeijk.                                                                

Goed onderhoud zorgt voor een blijvend goede werking én verlengt de levensduur van uw rolluiken!